Home    |    Wie zijn wij    |    Webshop    |    Winkel Lisse    |    Contact    |    Leveringsvoorwaarden   |   Productinfo    |    Links

Categorieën | Landen | Reisgidsen

Algemene Productinfo

Naar de webwinkel

Online Reisboekenwinkel Reizenoppapier.nl heeft de volgende producten in het assortiment:

Als u één van de oranje onderstreepte producten aanklikt komt u direct in de webwinkel van Reizenoppapier.nl.

  

Voor meer informatie over deze artikelen kunt u één van de rood onderstreepte categorieën aanklikken.

Camper- en Campinggidsen
Camper en Campinggidsen zijn gidsen die informatie geven over Campings en Camperplaatsen. Deze gidsen zijn er van totaal overzichten voor heel Europa tot aan gedetailleerde gidsen per land. Reizenoppapier.nl heeft verschillende soorten camper- en campinggidsen in het assortiment

CD’s en DVD’s

CD’s
Reizenoppapier.nl verkoopt CD’s die representatief zijn voor speciale muziek van een continent, land, stad of streek.

DVD’s
Reizenoppapier.nl heeft ook diverse DVD’s van landen of streken in het assortiment.

Cultuur- en reisverhalen
Bij Reizenoppapier.nl vindt u in de categorie cultuur- en reisverhalen zowel reisverslagen als boeken over de (culturele) achtergrond van een land of volk.

Cultuurverhalen zijn boeken die informatie geven over de cultuur van een land en daardoor de lezer een beter beeld geven van een samenleving of land. Deze boeken kunnen over allerlei aspecten gaan van een land of volk, maar zijn géén typische reisverhalen.

Reisverhalen zijn boeken die écht verslag doen van een reis. Vaak speelt in een reisverhaal de achtergrond en cultuur ook een belangrijk rol, maar ‘het ‘reisverslag’ blijft de hoofdmoot van het boek.

Fietsgidsen
Fietsgidsen zijn er in vele varianten. Er zijn fietsgidsen met dagtochten in een bepaald gebied of land maar ook fietsgidsen met meerdaagse (of meerweekse) tochten door diverse landen. In de categorie fietsgidsen vindt u alléén fietsgidsen, voor fietskaarten verwijzen wij u naar de categorie kaarten in de webwinkel van reisboekenwinkel Reizenoppapier.nl

Fotoboeken
Een fotoboek kan het beste worden omschreven als ‘een visuele reis door een land’. In onze reisboekenwinkel Reizen op papier bieden we van zoveel mogelijk landen fotoboeken aan.

Reisgidsen
Reisboekenwinkel Reizenoppapier.nl verkoopt reisgidsen in alle soorten en maten. Ook accommodatiegidsen (hotels of Bed & Breakfast) vallen onder categorie reisgidsen.

Stedengidsen
Een stedengids is een reisgids maar dan gericht op één bepaalde stad. Ook deze gidsen zijn in diverse varianten verkrijgbaar, van eenvoudig pocketgidsjes tot aan uitgebreide ‘cultuurgidsen’.

Taalgidsen
Reizenoppapier.nl heeft een grote keuze in taalgidsen. Zowel van Nederlandstalige uitgevers als Wat & Hoe, Prisma en Van Dale, maar ook van de Duitse uitgever Reise Know-How. Deze uitgever heeft een groot assortiment taalgidsen met o.a. diverse Afrikaanse talen.

Wandelgidsen
Wandelgidsen zijn er in vele vormen. Er zijn wandelgidsen met beschrijvingen van dagtochten in een bepaald gebied of land maar ook van meerdaagse (of meerweekse) tochten. Reizenoppapier.nl heeft verschillende soorten wandelgidsen in de webwinkel te koop.

Watersportgidsen
Watersportgidsen heeft Reizenoppapier.nl in diverse varianten. Er zijn duik- en snorkelgidsen, surfgidsen, zeilgidsen en kanogidsen.

Wegenkaarten
In de webshop van Reizenoppapier.nl zijn allerlei soorten kaarten te koop. Bij wegenkaarten speelt de schaal een belangrijke factor. Is de schaal geschikt voor het doel waarvoor de wegenkaarten worden gebruikt? We maken globaal onderscheid tussen de volgende wegenkaarten:

Schaal   Geschikt voor
     
1:10.000 – 1:50.000   Wandelen
1:50.000 – 1:100.000   Fietsen
1:100.000 en hoger   Auto